VÄLKOMMEN TILL DATEL

VÅRA TJÄNSTER

BREDBAND & OPTOFIBER

Datel har lång erfarenhet av Optofiberinstallationer. Vi arbetar både med installation och felsökning Vår ambition är att hela tiden ha rätt utbildning och rätt utrustning för att på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt färdigställa våra kunduppdrag. Vi har utrustning för mätning, felsökning, svetsning samt blåsning av både microkabel och blåsfiber. Våra kunder inom detta segmet är Kommun, Stat och Bredbandsleverantörer.

TELE & SÄKERHET

Datel arbeter med säkerhetsprodukter från några av dom största leverantörena inom området Vår teleavdelning arbetar med allt från ledningsnät för datakommunikation till högsäkerhetsanläggningar inom ibrott, passer och kameraövervakning. Några av våra leverantörer: * Pelco * Vanderbilt * UTC Fire & Security * Aptus * Bosch Security * Dahua

ELINSTALLATIONER

Installation och service inom framförallt förvaltning, industri och handel. På vår avdelning för elinstallation arbetar vi med allt ifrån bostäder till automation i industri och har även behörighet för högspänningsarbeten. Vi kan även hjälpa till med att ta fram belysningsförslag och ljusberäkningar med ekonomisk livstidsfaktor m.m.

SOL EL

Vi har en bred erfarenhet inom området Sol El. Vi arbetar med fabrikaten som leder utvecklingen inom solceller och växelriktare. Vi bygger anläggningar både för att kopplas mot elnätet (On Grid) och fristående system. Vi bygger också det vi tror är framtidens system, så kallade hybridsystem med både solceller och batterier tex Tesla Power Wall.

EV ELBILSLADDARE

Vi samarbetar med flera leverantörer av EV-infrastruktur. Vi projekterar och installerar allt inom elbilsladdning.